Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirgeye basmak

Rüyada çekirgeye basmak

Rüyada çekirgeye basmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, başarısız olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalettir.

Rüyada çekirgeye basmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada çekirgeye basmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında çekirge görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada çekirge ezmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirge yakaladığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çekirge öldürmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ölü çekirge görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çekirge tutmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Rüyada çekirge yakalamak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, hayırlı işler yapacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments