Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekirge tutmak

Rüyada çekirge tutmak

Rüyada çekirge tutmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çekirge tutmak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Rüyada çekirge tutmak umutlarını yitireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına inanılır.

Rüyada kara çekirge görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde çekirge görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet eder.

Rüyada çekirge ve kurbağa görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çekirgeyi öldürmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirge istilası görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalettir.

Rüyada kırmızı çekirge görmek düşmanlıkların biteceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde çekirge görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments