Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü çekirge görmek

Rüyada ölü çekirge görmek

Rüyada ölü çekirge görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Rüyada ölü çekirge gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü çekirge görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada mavi çekirge görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada büyük yeşil çekirge görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çekirge istilası görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, maddi durumun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir tane çekirge görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek eşiyle bahtiyar olacağına, yerinde saymayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı çekirge görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments