Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekilen diş görmek

Rüyada çekilen diş görmek

Rüyada çekilen diş görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, engel tanımayan biri olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ona göre davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekilen diş gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada çekilmiş çürük diş görmek diplomalı kimse olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş etinin çekildiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş çekilirken görmek ferahlayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekilen diş görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yollarını ayıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dişlerinin çekildiğini görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada diş çekilmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, bahtın açılacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin çekildiğini görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş çekildiğini görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments