Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık çekiç görmek

Rüyada kırık çekiç görmek

Rüyada kırık çekiç görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, canın sıkılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık çekiç gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada kırık çekiç görmek bir üniversitede hoca olunacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çekiç görmek kolaylıklara kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada çekiç atmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekiç almak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada demir çekiç görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekiçle birini öldürmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada çekiçle kavga etmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekiç görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments