Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiçle birini dövmek

Rüyada çekiçle birini dövmek

Rüyada çekiçle birini dövmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, darda kalacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada çekiçle birini dövmek gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada çekiçle birini dövmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekiç almak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çekiç çakmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, hem çok mutlu olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde çekiç görmek kazancının bereketleneceğine, sağlığını geri kazanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada kırık çekiç görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada çekiç atmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekiç bulmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada çekiçle kavga etmek mali gücünü yitireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments