Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiç almak

Rüyada çekiç almak

Rüyada çekiç almak tüm sorunlarının biteceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet eder.

Rüyada çekiç almak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada çekiç çakmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde çekiç görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada çekiçle adam öldürmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada çekiçle cam kırmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çekiçle birini dövmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, evlatlarından memnun olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çekiç balığı görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekiç bulmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sermayesinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada çekiç almak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments