Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiç atmak

Rüyada çekiç atmak

Rüyada çekiç atmak emrinde insan çalıştıracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret eder.

Rüyada çekiç atmak gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada çekiç atmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada çekiçle birini öldürmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın çekiç görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekiç bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada demir çekiç görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada çekiç sesi duymak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çekiçle adam öldürmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kırık çekiç görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, işiyle nam salacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments