Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiç balığı görmek

Rüyada çekiç balığı görmek

Rüyada çekiç balığı görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada çekiç balığı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada çekiç balığı görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çekiç sesi duymak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, takdir edileceği işler yapacağına alamet eder.

Rüyada çekiç bulmak kafa dinleyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada çekiç çakmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık çekiç görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada elinde çekiç görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ana baba dualarının alınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekiç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulur.

Rüyada çekiçle adam öldürmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments