Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiç görmek

Rüyada çekiç görmek

Rüyada çekiç görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, mali krize gireceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, saadetinin yükseleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada çekiç gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada demir çekiç görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kıdem atlayacağına inanılır.

Rüyada çekiçle kavga etmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada çekiç almak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekiç bulmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada kırık çekiç görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada çekiçle birini öldürmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekiç çakmak mallarının eksileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada çekiçle adam öldürmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, gözden düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments