Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cehennemlik olduğunu görmek

Rüyada cehennemlik olduğunu görmek

Rüyada cehennemlik olduğunu görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret eder.

Rüyada cehennemlik olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada cehennemde yanmak yapılan hataların telafi edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin cehennemde yandığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cehennem kapısını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cehennemde yanan insanlar görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet cehennem kapısı görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada cehenneme girip çıkmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada cehennemden cennete geçmek rızkın genişlemesine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, gelirinin de artmayacağına delalettir.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, istediği yola çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments