Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın satmaya çalışmak

Rüyada altın satmaya çalışmak

Rüyada altın satmaya çalışmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın satmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada altın satmaya çalışmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada altın bozdurmaya çalışmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer altında çalışmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada ek işte çalışmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslık çalmaya çalışmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada gemiye binmeye çalışmak büyük atılımlar yapacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada soru çözmeye çalışmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments