Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı satın almak

Rüyada çay bardağı satın almak

Rüyada çay bardağı satın almak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, verdiği sözleri tutacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağı satın almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada çay bardağı satın almak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada çay bardağı kırıldığını görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hak yolunu bulacağına delalet eder.

Rüyada yarım bardak çay içmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rütbe edineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada bardaklara çay doldurmak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çay bardağı toplamak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada aynı bardaktan çay içmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Rüyada çay bardağından çay içmek yeni malların alınacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay bardağı kırmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments