Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bardağı fırlatmak

Rüyada çay bardağı fırlatmak

Rüyada çay bardağı fırlatmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine inanılır.

Rüyada çay bardağı fırlatmak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada çay bardağı fırlatmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada cam bardak fırlatmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada duvara bardak fırlatmak büyük aşamalar kaydedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada birine bardak fırlatmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bardak fırlatmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış çay bardağı görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments