Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah delik görmek

Rüyada siyah delik görmek

Rüyada siyah delik görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada siyah delik gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada delik siyah çorap görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, büyük adımlar atılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada siyah delik görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, mülkiyetinin de artacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah delik çorap görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Rüyada fare deliğini kapatmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada delik ayakkabı giymek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine alamet eder.

Rüyada göğsünde delik görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada toprakta delik görmek canın derdine düşeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments