Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda yılan görmek

Rüyada çatıda yılan görmek

Rüyada çatıda yılan görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Rüyada çatıda yılan gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Rüyada evin çatısında yılan görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada çatıda yılan görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, adını kirleteceğine işarettir.

Rüyada çatının açık olduğunu görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan inememek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, sıkıntılarının biteceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments