Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda bulunmak

Rüyada çatıda bulunmak

Rüyada çatıda bulunmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine alamet eder.

Rüyada çatıda bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada silahlı çatışmada bulunmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada çatıda bulunmak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada istekte bulunmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekte bulunmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada toplantıda bulunmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah bulunmak hem itibar edineceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada mescidde bulunmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments