Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sandalye görmek

Rüyada altın sandalye görmek

Rüyada altın sandalye görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, araba alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada altın sandalye gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Rüyada altın sandalye görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sandalye almak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işarettir.

Rüyada siyah sandalye görmek edilen duaların kabul olacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Rüyada sandalye taşımak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalye hediye almak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sandalye yapmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa sandalye görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments