Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye taşımak

Rüyada sandalye taşımak

Rüyada sandalye taşımak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulur.

Rüyada sandalye taşımak gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada sandalye taşımak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında sandalye taşımak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sandalye taşımak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada elektrikli sandalye görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen sandalye görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalye hediye almak güzel gelişmeler yaşayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü sandalye görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments