Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf yastık görmek

Rüyada çarşaf yastık görmek

Rüyada çarşaf yastık görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, daha fazla para kazanacağına, ne yapacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf yastık gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada yastık çarşaf görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada çarşaf yastık görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yastık ve çarşaf görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yastığı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek güç ve kudret sahibi olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, parasının ve malının da artacağına işarettir.

Rüyada yastık yorgan taşımak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada yastığa yazı yazmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yastık görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments