Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf nevresim görmek

Rüyada çarşaf nevresim görmek

Rüyada çarşaf nevresim görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada çarşaf nevresim gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada çarşaf nevresim görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, işlerin günden güne açılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaf ve nevresim görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada nevresim almak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada yeni nevresim görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işaret eder.

Rüyada mor nevresim görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada pembe nevresim görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nevresim asmak kazanılan paranın artacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments