Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılan birini görmek

Rüyada asılan birini görmek

Rüyada asılan birini görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asılan birini gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada asılı bayrak görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına inanılır.

Rüyada balkonda asılı halı görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı adam görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipe asılı havlu görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, borçlarının kapanacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Rüyada asılmış beyaz çarşaf görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada halı asılı görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada ipte çamaşır asılı görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments