Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılı çarşaf görmek

Rüyada asılı çarşaf görmek

Rüyada asılı çarşaf görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet eder.

Rüyada asılı çarşaf gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada asılmış beyaz çarşaf görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işinde terfi alacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Rüyada çarşaf asılı görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asılı çarşaf görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada ipte asılı çarşaf görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ipe asılı çarşaf görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış asılı çamaşır görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine inanılır.

Rüyada asılı yorgan görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada telde çamaşır asılı görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments