Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada kedi görmek

Rüyada çantada kedi görmek

Rüyada çantada kedi görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantada kedi gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Rüyada çantada kedi görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulur.

Rüyada çanta içinde para görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada altın dolu çanta görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada mavi çanta görmek çektiği yokluğun unutulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada portföy çanta görmek birlikteliğe başlayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalettir.

Rüyada turuncu çanta görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada çantada bilezik görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çanta kaybetmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments