Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portföy çanta görmek

Rüyada portföy çanta görmek

Rüyada portföy çanta görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada portföy çanta gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada portföy çanta görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada portföy görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada çanta çaldırdığını görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada krem çanta görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta kaybetmek sonra bulmak sorunların kalmayacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine işarettir.

Rüyada turuncu çanta görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybettiği çantayı bulmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çantada balık görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bereketli işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments