Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın dolu çanta görmek

Rüyada altın dolu çanta görmek

Rüyada altın dolu çanta görmek evindeki huzurun bozulacağına, icat yapacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Rüyada altın dolu çanta gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada altın dolu çanta kaybetmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın dolu çanta bulmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada altın dolu çanta görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada para dolu çanta bulmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada içi para dolu çanta bulmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada para dolu çanta kaybetmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada para dolu çanta görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta dolu para görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yüksek bir makamı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments