Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta mağazası görmek

Rüyada çanta mağazası görmek

Rüyada çanta mağazası görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, planların boşa gideceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta mağazası gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada çanta mağazası görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada alışveriş mağazası görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, Allah katında yükseleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mağazada çalışmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bebek mağazası görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada giysi mağazası görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada mağazada elbise beğenmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, neredeyse kahrolacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işarettir.

Rüyada mağaza sahibi olmak kötü sözler duyulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaza satın almak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, işsizin iş bulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments