Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı ıstakoz görmek

Rüyada canlı ıstakoz görmek

Rüyada canlı ıstakoz görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, belalı insanlara denk geleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı ıstakoz gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Rüyada canlı ıstakoz görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ıstakoz görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada ölü ıstakoz görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ıstakoz öldürmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ıstakoz görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalettir.

Rüyada ıstakoz tutmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ıstakoz yemek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ıstakoz görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments