Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıstakoz tutmak

Rüyada ıstakoz tutmak

Rüyada ıstakoz tutmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, anne babayla ters düşüleceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada ıstakoz tutmak gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada ıstakoz tutmak büyük kazanç elde edeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada ölü ıstakoz görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada ıstakoz öldürmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada ıstakoz yemek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ıstakoz görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada canlı ıstakoz görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ıstakoz görmek kendisini keşfedeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıstakoz görmek dertlerin sona ereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments