Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıstakoz yemek

Rüyada ıstakoz yemek

Rüyada ıstakoz yemek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, makbul olmayan işler yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıstakoz yemek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada ıstakoz yemek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada ıstakoz yakalamak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıstakoz öldürmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ıstakoz tutmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada ölü ıstakoz görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kırmızı ıstakoz görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada siyah ıstakoz görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ıstakoz görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments