Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıstakoz görmek

Rüyada ıstakoz görmek

Rüyada ıstakoz görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ıstakoz gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Rüyada ölü ıstakoz görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ıstakoz görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada canlı ıstakoz görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ıstakoz görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalettir.

Rüyada ıstakoz tutmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet eder.

Rüyada ıstakoz yemek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ıstakoz görmek onunla yaşamını birleştireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada ıstakoz öldürmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments