Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı çiçekler görmek

Rüyada canlı çiçekler görmek

Rüyada canlı çiçekler görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada canlı çiçekler gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada canlı çiçek dikmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada canlı renkli çiçek görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek makamının tehlikeye gireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kırmızı canlı çiçek görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada canlı çiçek sulamak işlerin toparlanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde canlı çiçek görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, helal rızka kavuşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada canlı çiçek almak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments