Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı çiçek almak

Rüyada canlı çiçek almak

Rüyada canlı çiçek almak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kazancının her geçen gün artacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sağlığın da bozulacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada canlı çiçek almak gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada canlı çiçek hediye almak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalet eder.

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, karşılıksız bırakmayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı renkli çiçek görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı canlı çiçek görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sabit geliri olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde canlı çiçek görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Rüyada canlı çiçekler görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada saksıda canlı çiçek görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı çiçek dikmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments