Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lila rengi elbise giymek

Rüyada lila rengi elbise giymek

Rüyada lila rengi elbise giymek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada lila rengi elbise giymek gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada gümüş rengi elbise giymek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada leylak rengi elbise giymek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, haneye dertlerin gireceğine  inanılır.

Rüyada bal rengi elbise giymek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, helal rızık yiyeceğine inanılır.

Rüyada lila rengi elbise giymek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada pudra rengi elbise giymek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada krem rengi elbise giymek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet eder.

Rüyada krem renginde elbise giymek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments