Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi elbise giymek

Rüyada altın rengi elbise giymek

Rüyada altın rengi elbise giymek çok sevileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada altın rengi elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada altın rengi elbise giymek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada altın renginde elbise giymek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada leylak rengi elbise giymek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercan rengi elbise giymek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada krem renginde elbise giymek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulur.

Rüyada lila rengi elbise giymek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turkuvaz rengi elbise giymek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada mürdüm rengi elbise giymek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments