Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavar olduğunu görmek

Rüyada canavar olduğunu görmek

Rüyada canavar olduğunu görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada canavar olduğunu gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada okulda canavar görmek zarar göreceğine, mevkie edineceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük canavar görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, farklı şeyler deneyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kılığında canavar görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada yılan canavar görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına işaret eder.

Rüyada canavar balık görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Rüyada canavar tarafından öldürülmek kendisini işine vereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada canavar görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada denizde canavar görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments