Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can oynamak

Rüyada can oynamak

Rüyada can oynamak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada can oynamak gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada can oynamak malın bereketinin artmasına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada azrailin can almaya geldiğini görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil can eriği görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Rüyada azrailin can aldığını görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, şifa edineceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada başkasını can çekişirken görmek ayağa kalkacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada annenin can çekiştiğini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Rüyada ölüyü canlanırken görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments