Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin can aldığını görmek

Rüyada azrailin can aldığını görmek

Rüyada azrailin can aldığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Rüyada azrailin can aldığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada canının aldığını görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada azrailin can aldığını görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada azrailin birinin canını aldığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin canını aldığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin can verdiğini görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, her zaman çok üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada denizden can kurtarmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments