Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, kudret ve destek olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, zevki sefa içinde olacağına, farklı şeyler deneyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada azrailin canını aldığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azrailin birinin canını aldığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, ailesini hem gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada azrailin can aldığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada canının aldığını görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada canının acıdığını görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Rüyada can çekişen kedi görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, makam ve rütbe edineceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments