Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil can eriği görmek

Rüyada yeşil can eriği görmek

Rüyada yeşil can eriği görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil can eriği gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Rüyada yeşil can eriği görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil can eriği yemek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil can erik yemek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada can eriği görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada can eriği toplamak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan can eriği toplamak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Rüyada can erik ağacı görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada can eriği ağacı görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments