Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can kurtarmak

Rüyada can kurtarmak

Rüyada can kurtarmak gönlünün rahata ereceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada can kurtarmak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada denizde can kurtarmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına inanılır.

Rüyada can kurtardığını görmek huzurun bozulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin canını kurtarmak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizden can kurtarmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada can kurtarmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, huzur bulacağına, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının can çekiştiğini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada can vermek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, tabiri caizse can bulacağına işaret eder.

Rüyada mor renk canta görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments