Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden can kurtarmak

Rüyada denizden can kurtarmak

Rüyada denizden can kurtarmak anne baba duaları alınacağına, muradın olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada denizden can kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Rüyada denizde can kurtarmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Rüyada denizden can kurtarmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada can kurtarmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Rüyada birinin canını kurtarmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada can kurtardığını görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet eder.

Rüyada denizde can simidi görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada denizden insan kurtarmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments