Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının can çekiştiğini görmek

Rüyada başkasının can çekiştiğini görmek

Rüyada başkasının can çekiştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada can çekişen yılan görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kendini can çekişirken görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sevgisinin artacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Rüyada hasta birinin can çekiştiğini görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok güzel günler görüleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının can çekiştiğini görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada can çekişen adam görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın can çekiştiğini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments