Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can çekişen koyun görmek

Rüyada can çekişen koyun görmek

Rüyada can çekişen koyun görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hatalarını fark edeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada can çekişen koyun gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Rüyada can çekişen koyun görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini can çekişirken görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hedeflerine kavuşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada can çekişen fare görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada annenin can çekiştiğini görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada can çekişen adam görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin can çekiştiğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada can çekişen bebek görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin can çekişmesini görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments