Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu su görmek

Rüyada çamurlu su görmek

Rüyada çamurlu su görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, riske atılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu su gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Rüyada su çamur görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde çamurlu su görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada çamur ve su görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaşamına renk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu su aktığını görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada çamurlu su süpürmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalettir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, doğru karar veremeyeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya bakmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments