Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çamur görmek

Rüyada su çamur görmek

Rüyada su çamur görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada su çamur gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Rüyada çamurlu suya atlamak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu su süpürmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çamurlu su aktığını görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli çamurlu su görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu su görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Rüyada çamur su görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suya kapılmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments