Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para dağıtmak

Rüyada para dağıtmak

Rüyada para dağıtmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, elinin darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada para dağıtmak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada para dağıtmak yeni projelere atılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına alamet eder.

Rüyada altın para dağıtmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada kağıt para dağıtmak maddi kaynakların zarar göreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para dağıtmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, maddi zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada demir para dağıtmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hastalıkların kalmayacağına, çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabalara para dağıtmak hayatının karışacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanlara su dağıtmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifa dağıtmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments