Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para dağıtmak

Rüyada kağıt para dağıtmak

Rüyada kağıt para dağıtmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kafasına göre birini bulacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işinde itibar edineceğine, yolunda gideceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kağıt para dağıtmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para dağıtmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada demir para dağıtmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Rüyada akrabalara para dağıtmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para dağıtmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın para dağıtmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük kağıt para görmek kazancının azalmayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden kağıt para almak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, günaha gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments