Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda yatmak

Rüyada çamurda yatmak

Rüyada çamurda yatmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, zahmete düşeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada çamurda yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Rüyada çamura yatmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çamurda yatmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölüyle sarılıp yatmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada çorapla yatmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Rüyada tepede yatmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Rüyada sırt üstü yatmak borçların gittikçe artacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda yatmak kara kara düşünür olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enişteyle yatmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments