Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepede yatmak

Rüyada tepede yatmak

Rüyada tepede yatmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada tepede yatmak gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada tepede yatmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Rüyada dağ tepesinde olmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar tepesi görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek dedikoduya, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada tepeden suya düşmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ tepesine çıkmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada tepelere tırmanmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments